Over straatwerk projecten

De website met informatie over het straatwerk project in uw wijk.

Over ons

Koelewijn Bestratingen B.V. is opgericht in 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met rond de 150 stratenmakers en oppermannen. Ons bestratingsbedrijf kan elk project aan, groot of klein. Wij werken nauw samen met onze dochteronderneming P.Groeneveld Grond Weg en Waterbouw.

Naast het aanleggen van sierbestrating, tuinbestrating en straatwerk voor particulieren, zijn wij vooral werkzaam voor gemeenten, aannemers en in de industrie.

Bent u ook op zoek naar een stratenmaker die al uw bestratingen projecten aan kan? Bij Koelewijn Bestratingen B.V. bent u aan het juiste adres!

Straatwerk onderhoud

Deze website, www.straatwerkprojecten.nl is een onderdeel van Koelewijn Bestratingen B.V. Middels deze website informeren wij bewoners van gemeenten waar wij het onderhoud voor uitvoeren over de werkzaamheden bij hun in de gemeente, wijk en straat.

Zo treft u onze gerealiseerde projecten, onze huidige projecten en onze contactgegevens op deze website.

Krimpen aan den IJssel

Sinds 2014 mag Koelewijn Bestratingen B.V. het straatwerk onderhoud voor de gemeente Krimpen aan den IJssel verzorgen. Hierdoor treft u onze bussen en medewerkers regelmatig aan in deze gemeente.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het straatwerk of over onze werkzaamheden, dan kunt u die melden bij uw gemeente. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen. Doe dit dan via de contactgegevens op onze website.

Op zoek naar een baan in de GWW?

Bekijk de vacatures en vind een passende functie!

Nieuws

Vernieuwde website straatwerkprojecten.nl

Deze website was al even toe aan een update. Dat heeft hij nu gehad. Wij zijn blij u de nieuwe website te mogen laten zien. Veel plezier!

© Copyright 2015 – 2019 Disclaimer Privacy policy

© Copyright 2015 – 2019
Disclaimer
Privacy policy